Karvanpoistot lämminvahalla tai sokerilla

Sääret

40/50€

Sääret + reidet

53/80€

Bikinirajat

30/35€
   
   

Kainalot

25/30€

Kädet

30/40€

Rinta tai selkä

45/55€

Rinta + selkä

60/80€

Ylähuuli

10/16€

Kasvot (ei sisällä kulmien muotoilua)

30/40€

KARVANPOISTOT ERI MENETELMIN

Kauneushoitola Beauty Stationin palveluvalikoimaan kuuluu myös karvanpoistot, jotka tehdään joko lämminvahalla tai sokerilla. Karvanpoisto on yleensä suhteellisen kivuton.

KARVANPOISTO LÄMMINVAHALLA

24 tuntia karvojen poiston jälkeen suosittelemme, ettet käyttäisi seuraavia tuotteita äskettäin vahatulle iholle: deodorantti, antiperspirantti, parfyymi, itsestään ruskettavat aineet tai meikki. Ei kuumia kylpyjä, solariumia, saunomista tai muitakaan kuumia käsittelyjä. Tiukkoja vaatteita esim. trikoita ei suositella käytettäväksi. Ei aurinkoon ilman suojakerrointa. Suosittelemme kosteusvoiteen käyttöä päivittäin.

BODY SUGARING -VARTALOSOKEROINTI

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla poistetaan häiritsevät ihokarvat hellävaraisesti ja miellyttävästi, mutta tehokkaasti! Samalla saadaan poistettua kuollutta ihosolukkoa, joten sokeroinnin jälkeen iho tuntuu ihanan pehmeältä ja sileältä.

Sokerointi sopii myös lyhyen karvan poistoon. Hellävaraisuutensa vuoksi iho ei myöskään alexandria_logo-pienihoidon jälkeen punoita, ja sopii herkimmillekin iho-alueille. Sokeri ei ole kuumaa, eikä aiheuta rasitusta iholle, joten se sopii mainiosti myös couperosalle, ja suonikohjuille.

100%:sesti luonnon raaka-aineista valmistettu tuote!

alexandria_logo-pieni-300x121.jpg

BRASILIALAINEN VAHAUS

Brasilialainen vahaus on menetelmä, jolla ihon karvoitus poistetaan genitaalialueelta kokonaan tai jättämällä pieni kaistale karvoitusta, asiakkaan toiveiden mukaan. HUOM! Tullessasi Brasilialaiseen vahaukseen, karvat tulee leikata n.1cm mittaisiksi poistettavilta alueilta ja hygieenisyyden vuoksi on huolellinen pesu suoritettava juuri ennen vahaukseen tuloa.

Lämminvahalla / Sokerilla

Karvanpoisto-Kauniainen.jpg