Kasvojen injektiohoidot

Hyaluronihappo Jalor Intense

319€

Hyaluronihappo Jalor Style

319€

Hyaluronihappo Jalor Re-Style

299€

Soft Lift, Botuliini / alue

149€

10 Rainbow mesolankaa

299€

Kunnioitamme ainutlaatuisia yksilöllisiä piirteitäsi.

Plastiikkakirurgiset, esteettiset pientoimenpiteet ja konsultoinnin hoitolassamme suorittaa plastiikkakirurgian erikoislääkäri Heikki Penttilä.

Heikki Penttilä valmistui lääketieteen lisensiaatiksi Helsingin Yliopistosta 1985 ja on ollut laillistettu lääkäri vuodesta 1986. Hän valmistui kirurgian erikoislääkäriksi 1994 ja on toiminut plastiikkakirurgian erikoislääkärinä vuodesta 1998.
Jokainen toimenpide suunnitellaan juuri sinun henkilökohtaisten toivomustesi mukaisesti, korostaen parhaita puoliasi luonnollisella tavalla.

Tarjotuissa hoidoissa on käytössä tutkitusti laadukkaat ja sertifioidut materiaalit ja vastuulääkärin tuki sekä vakuutukset. Hoitojen hintaan sisältyy alkukonsultaatio, itse hoito ja tarvittaessa jälkikontrolli. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Ajanvaraus sopimuksen mukaan!

Tarjottavat palvelut:

Hyaluronihappo on ihossa luonnostaan esiintyvä aine. Ihon ikääntyessä sen määrä luontaisesti vähenee. Hyaluronihappo sitoo itseenä vettä, kosteuttaen ihoa. Se myös stimuloi kollageenin tuotantoa antaen iholle kimmoisuutta ja elastisuutta.
Mm. näiden tekijöiden vähenemisen iholla aiheuttaa ryppyjä sekä ihon veltostumista. Injisoitavalla hyaluronihapolla voimme palauttaa iholle kosteutta, elastisuutta ja kimmoisuutta.

Hyaluronihappo täyteaineet:

Jalor®

Juonteiden täyttö

Yksittäisiä juonteita ja ryppyjä voidaan vaivattomasti ja turvallisesti silottaa hyaluronihappo-täyteaineella. Joissakin tapauksissa parempi vaihtoehto on botuliini. Täyteaineen teho perustuu sen kykyyn “nostaa” esimerkiksi ryppyä tai juonnetta, jolloin se suoristuu. Hoidon kesto on tyypillisesti 12-18kk.

Ihon kosteutushoito

Veltostunutta ja ryppyistä ihoa voidaan elvyttää korkealuokkaisilla ihon nuorentamiseen tarkoitetuilla tuotteilla, jotka antavat iholle kimmoisuutta, poistavat pinnallisimmat rypyt ja tekevät ihosta terveen ja pirteän näköisen. Tuotteilla on lukuisia vaikutuksia: ne uudistavat ihoa, aktivoivat kollageenin tuotantoa ja ihosolujen jakautumista sekä antavat iholle elinvoimaisuutta.

Ihon kosteuttamiseen soveltuva Jalor Style sisältää erikoisvalmistettua pitkäkestoista hyaluronihappoa, joka injektoidaan ihoon mikroannoksina.

Hyaluronihappo houkuttelee luokseen vettä ja antaa pitkäkestoisen kosteutuksen sisältäpäin. Näin ihon elastisuus ja rakenne paranevat. Tulokset näkyvät ulospäin kauniina pehmeytenä ja hohtavana ihona. Hoidon kesto on tyypillisesti 6kk.

Huulten muotoilu

Käytämme huulten muotoiluun vain puhdasta hyaluronihappoa sisältävää täyteainetta. Käytämme ns. toisen sukupolven tuotteita, joiden kesto on pidempi. Hoitotoimenpiteessä keskitymme yksilön omien huulten piirteiden korostamiseen luonnollisella tavalla. Huulten muotoilussa on käytössä eri tekniikoita yksilöllisen tarpeen mukaan.

Tavoitteenamme on korostaa huulten piirteitä ja saada aikaan luonnollisen kaunis lisävolyymi. Hoidon kesto on tyypillisesti 6-12kk.

Soft Lift

Kevyt kasvojen kohotus, ns. Soft Lift, on ei-kirurginen toimenpide. Kohotuksissa käytetään pääasiassa täyteaineita, mesolankoja ja botuliinia sekä näiden yhdistelmiä voidaan käyttää yksilöllisen tarpeen mukaan. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti joten myös hoidon hinta on yksilöllinen. Hoidot ovat turvallisia ja asiakkaiden palaute on positiivista.

Botuliinia on käytetty lääkeaineena noin 30 vuotta. Sen lihasta lamauttavan vaikutuksen takia botuliinin käyttö on yleistynyt myös esteettisessä käytössä. Botuliini on Clostridium botulinum -bakteerin erittämä proteiini. Suosituimpia botuliinilla hoidettavia alueita ovat otsa ja silmän ympärykset.

Botuliini on Clostridium botulinum -bakteerin erittämä proteiini, jolla on lihasta lamaava vaikutus. Esteettisessä käytössä tämän aineen pitoisuudet eivät ole vaarallisia. Aineen teho perustuu juuri lihasta lamaavaan vaikutukseen, jolloin ilmerypyt silottuvat.

Hoidamme botuliinilla myös liikahikoilua, hampaiden narskuttelua ja migreeniä. Botuliinin vaikutuksen kesto on noin 4-6 kuukautta ja hoidon teho saavutetaan noin viikon kuluessa toimenpiteestä.

Mesolangat Rainbow®

Mesolangat ovat tehokas tapa kohottaa kasvojen piireteitä, kiinteyttää leukalinjaa ja saada merkittävä nuorentava vaikutus ilman leikkausta. Mesolangat asetetaan paikoilleen injektiomenetelmällä. Ne kiinteyttävät ja kohottavat ihoa. Hoidossa iho ei paksuunnu, vaan säilyttää heleytensä ja elastisuutensa.

Mesolagat saavat kehon lisäämään sen kollageenin tuotantoa. Verenkierto hoidettavalla alueella paranee ja sitä kautta kudoksen hapen ja ravinteiden saanti kasvaa. Tämä pitää ihon hyvinvoivana.Menetelmällä voidaan tehdä koko kaulan alueen tai kasvojen alueen kohotus. Tiivistää jonkin muun alueen ihoa, esimerkiksi käsivarsista tai vatsaa.

Rainbow Mesolangat sulavat itsestään 3 kuukaudessa. Mesolangat ovat turvallisia, joten hoito on potilasystävällinen. Toimenpiteen jälkeen iho voi olla tilapäisesti arka mutta varsinaista palautumisaikaa ei tarvita. Ihon arkuus häviää 7-10 päivän kuluessa.
Hoitotulos on näkyvissä nopeasti toimenpiteen jälkeen ja se säilyy jopa 2 vuotta.